یزدفردا: مدیر شهرداری منطقه چهار یزد گفت: باتوجه به ابلاغ بودجه ۱۱۱ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۲، تاکنون ۶۵ درصد آن تامین اعتبار و به مناقصه گذاشته شده است.

به گزارش یزدفردا: کشفی مدیر شهرداری منطقه چهار یزد گفت: اولویت کاری اداره عمران منطقه، توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در سطح منطقه است.

 وی افزود: به همین منظور طرح ها به تناسب اولویت در روند انجام مناقصه قرار گرفته و پیمانکاران آن پس از طی مراحل قانونی مشخص و مشغول کار شده اند.

 مدیر شهرداری منطقه چهار یزد با اشاره به اهم پروژه‌های انجام شده، تصریح کرد: بازپیرایی بوستان‌های درون محله ای، تعویض سنگ جدول‌های فرسوده، زیرسازی و پخش آسفالت معابر اصلی و فرعی، پیاده روسازی، احداث و تکمیل بوستان‌ها و جمع آوری نخاله‌های بلاصاحب برخی از این پروژه هاست. 

 کشفی ضمن تشکر از تلاش‌های همکاران منطقه چهار در واحد‌های مختلف مالی، عمرانی و خدمات شهری اظهار داشت: تمامی اسناد و مدارک عملکردی پیمانکاران طبق برنامه زمانبندی و بر اساس پیشرفت فرآیند‌های عمرانی و خدماتی آماده شده و در اسناد منطقه ثبت شده است. 

 گفتنی است: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۷مورد قرارداد عمرانی و خدماتی با پیمانکاران منتخب، منعقد شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا